Over ons

Alles valt tegenwoordig te personaliseren, waarom dan niet je scheenbeschermers? 

Je kunt het zo gek niet verzinnen en er kan een foto of tekst op geplaatst worden. In de voetbalwereld is het natuurlijk populair om een shirtje van je favoriete club te laten bedrukken met een spelersnaam of eigen naam. En vergeet niet de voetbalschoenen, want daar kan je tegenwoordig ook alle kanten mee op. Wij, Ellas & Vincent, kwamen erachter dat er één ding in de voetbalwereld nog niet verkrijgbaar is met een vorm van personalisatie. Eigenlijk is er niet eentje, want je hebt er toch twee nodig, namelijk de scheenbeschermers.

Wie zijn wij eigenlijk? MySkinna wordt gerund door de jonge ondernemers Ellas Meijer en Vincent Ivens. Wij kennen elkaar al ruim tien jaar en zien elkaar als echte broeders. Voetballen doen wij natuurlijk ook. De 23-jarige Ellas speelde tot zijn negentiende bij NAC Breda en de eveneens 23-jarige Vincent heeft een verleden bij profclub RBC Roosendaal. Ook mocht hij zelfs nog ruiken aan een voetbalavontuur in Amerika. Inmiddels voetballen wij beide bij RKSV Halsteren, wat in de Hoofdklasse op zondag uitkomt. Ellas studeert Ondernemerschap & Retail Management aan de Avans Hogeschool in Breda en Vincent volgt dezelfde studie maar dan aan de Hogeschool Rotterdam.

De reden dat wij MySkinna zijn begonnen is simpel. Scheenbeschermers zijn verplicht in de voetballerij, maar vaak onzichtbaar. Waarom zou je die dan willen personaliseren? Naast dat het mooi is, heeft het voor veel voetballers ook een emotionele waarde om scheenbeschermers te personaliseren. Als iemand een dierbare is verloren, kan hij of zij doordat er een foto of tekst van die dierbare op de scheenbeschermers staat, kracht uit halen. Hetzelfde geldt voor spelers die op deze unieke manier hun geloof mee op het veld kunnen dragen.

Service en topkwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel, maar het allerbelangrijkste is dat door de boodschap op je scheenbeschermers je gemotiveerd wordt om te knallen. Je ziet het misschien niet, maar je voelt het wel. Het verandert je leven en dat is waar MySkinna voor staat.